Alla inlägg under mars 2008

Av Ines - 17 mars 2008 22:05

De dagar jag inte hinner skriva så har jag flest besökare.....Hur ska jag tolka det? Tja, det får vara som det vill. Min blogg är min och jag skriver framförallt för min egen skull. Om nån annan vill läsa är det bara kul men inte mitt huvudsyfte.

Av Ines - 17 mars 2008 21:54

 I brist på kunder så köpte vi av varandra! Den här var ju helt ok:  Broderi Ett litet broder med texten: Dela med dig av din glädje. 
Eva Dahlgren Inte helt fel med Eva Dahlgrens cd Lai Lai. Fick min allra första pojkvän i tankarna som en gång gav mig en Eva Dahlgren-skiva i julklapp. Det fick mig att upptäcka henne som artist. Japp, ett ok köp. 

Av Ines - 16 mars 2008 07:23

Nä, det blev inte mycket sålt på Marknaden. Mest retfullt är väl att inte vitrinskåpet gick att sälja. Sen blir jag ju lite fundersam när människor prutar på klädesplagg för fem kronor! Hallå, det går till vatten åt människor i tredje världen...


Dagen avslutades med konsert:


Thrue Gospel


Thrue gospel från Hörnefors.


Thrue Gospel  De avtackades med produkter från Rättvisebutiken.
Av Ines - 15 mars 2008 22:49

Fick samtal av mamma i kväll. Nu är det bestämt var påsken ska firas! Jag och pojkarna drar uppåt. Till mamma och Pajala. Tufft med resan men väl på plats så ÄR det mysigt. Pajala borde väl vara en trendort på uppåtgående? Snart går det flyg från Stockholm så även dom kan ta del av det exotiska....Opera, marknaden och byggdens stolthet: Charlotte Kallas hemtrakter!


Har haft tjejinvasion här och det känns! Fniss och glada skratt. Borde förbereda mig för marknaden nu, men har lite svårt att komma till skott? Tja, brukar ju tralla upp i ottan så det löser sig nog.


Blev upplyst om att jag har släkt på området oxå. Snudd på grannar dessutom. Har slängt iväg ett sms, så vem vet? Kanske det ringer på dörrn helt plötsligt!


Nä, sängen nästa nu. God Natt!

Av Ines - 15 mars 2008 01:09

Råkade av "misstag" höra denna fantastiskt vackra psalm idag. Snurrar runt på nätet och stötte på den. Så vacker men den påminner så otroligt mycket om ett av det tuffaste uppdrag en människa kan ha. Vi försökte få den spelad på pappas begravning men misslyckades. Nåt som än idag kan kännas så oerhört ledsamt. En av hans favoritpsalmer...

Av Ines - 14 mars 2008 23:24

Blev en tidig start i morse. Vågade inte riktigt lita på att hinna fram i tid på 40 minuter så jag tog bussen som gick tidigare. Resultatet blev att jag var tjugo minuter för tidigt på jobbet! Måste vara rekord för mig?

Hade tidig fredag så jag gjorde ett stop i stan innan hemfärd. Laddade mitt busskort så nu har jag ett månadskort. Kan åka hur mycket jag vill i en månad framåt! Wow!


Har ägnat kvällen åt att rensa min brevlåda. Läst gamla mail som kommit för så himla länge sedan känns det som...


Har ambitionen att kliva upp tidigt i morgon och röja som en tok. Hinner inte mer än bli av med ett besök så kommer nästa...denna gång inte nattgäster, men måste röjas ändå. Åh, vad jag ser fram mot att få en helg som inte är inbokad med tusen olika måsten! För även om det är kul så är det frustrerande med denna känsla av att inte räcka till....

God Natt! 

Av Ines - 13 mars 2008 23:37

Ännu en anledning att slå ett slag för Pajala! Läser på NSD:s nättidning:  
Operaflyg till Pajala  
PAJALA. I sommar erbjuds stockholmare att flyga till Pajala för att gå på opera.- Vi gör ett försök med att erbjuda operaintresserade stockholmare att få uppleva Bengt Pohjanens och Kaj Chydenius opera om Lars Levi Laestadius, säger Kjell Eriksson vid Pajala resebyrå.

Jag hoppas det lyckas! Samtidigt pågår Pajala marknad och Charlotte Kallas hemtrakter är ytterligare ett dragplåster. Kan det vara ännat än bra? 

 

Av Ines - 13 mars 2008 22:53

Blir troligen förlängning nu? I vart fall så fick vi rapport om att kvinnan jag vikarierar för har förlängd sjukskrivning till 30 april! Lycklig, men taskigt att det måste vara på nån annans bekostnad.


Hittade en himla kul bok i personalrummet! 12000 skäl att vara lycklig! Kan det finnas så många? Började bläddra i den och joo, det finns det....om jag räknar in ALLT! Ni vet, om jag kollar på klockan och ser att det är fyrtiofem minuter till bussen går...yes! hinner med frukost. Vaknar på morgonen och kliver upp...yes! jag är frisk, har en anledning att vakna, har ett hem...Bara i den processen har vi tre anledningar!


En bra dag med sovmorgon. Stängde på jobbet så kvällen rasslade bara till och tog slut. Har blivit tipsad om ett nytt spel...shit, vad kul! Finns på: http://www.se.zylom.com/game/358/feeding-frenzy.html

God Natt!

Presentation

Omröstning

Längtar till semestern?
 Ja
 Nej
 Har ingen semester.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stoppa FRA-lagen


Ovido - Quiz & Flashcards