Alla inlägg under juni 2008

Av Ines - 25 juni 2008 21:03

Har ju inte riktigt hängt med, men det är dax att gå på bio nu... SEX AND THE CITY....    

Dags att plocka fram Louis Vuitton-väskan och Manolo Blahnik-skorna och på nytt ge sig ut på New Yorks gator tillsammans med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Carrie är tillsammans med Mr. Big och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve, jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod har blivit stor skådespelare.

Hemsida: http://www.sexandthecitymovie.com/ Vem kan motstå? 

Av Ines - 25 juni 2008 20:47

Jag tänker gå mot mina principer och faktiskt slänga en blomma!   Inte ens med bästa vilja i världen kan jag påstå att den ser trevlig ut? 

 Som ny var den  betydligt frodigare! Vad har jag lärt mig av detta? Jo, tvinga aldrig någon att köpa en blomma åt dig!! Detta var alltså min födelsedagsblomma från pojkarna...bara därför jag låtit den stanna så länge. Ha en bra kväll! 

Av Ines - 24 juni 2008 23:20

Man vet inte hur smutsiga fönster man har förrän man putsar dem! Japp, dagens insats syns...


I väntan på bättre väder har jag både sökt jobb och städat och putsat. Kan känna mig riktigt nöjd även om det inte är riktigt klart. Nästan så jag skulle kunna önska mig fortsatt mulet?


Det är himla skönt att äntligen ta tag i sånt som varit eftersatt så länge. Sen ska jag gå här hemma och bara njuta...Fast det är väl då som familjen kommer och invaderar? Tja, jag är ganska dålig på att bara vara med mig själv så det är nog ok.


Det enda som stört friden är dessa evinnerliga telefonförsäljare! Böcker, pensionsförsäkringar, energi....Det är ju tur jag ändå svarar för sista samtalet kom från Kerstin! Hihi, hade ju varit lite onödigt att missa henne.


God Kväll!

Av Ines - 24 juni 2008 12:28

Dagens goda gärning. Handla och gör skillnad för någon:   greatergood.com/emails/2008/post-062308-THS-w.html

Av Ines - 23 juni 2008 23:10

Vilket evinnerligt regnande det varit idag. Det värsta med regn är att det syns så otroligt tydligt hur mycket jag behöver klippa håret nu! Tog sats och begav mig till AF oxå. Blev glatt överaskad för det var en helt ny handläggare...riktigt trevlig. Eller var det för att jag hade jobb i sikte? Har annars snurrat runt på datorn och kollat på andras bloggar.

Som min favorit en gång: http://mamselamsen.blogspot.com/


God Natt!

Av Ines - 23 juni 2008 17:04

Hittade jag hos Caya:

Är du med på en utmaning?

Det är efter att ha läst artiklar som denna The trash vortex som jag blir inspirerad att försöka utmana mig och andra till att köpa så lite plast under ett år och framförallt inga engångsartiklar i plast.


Nja, låter lovvärt men funkar det? Längre ned i bloggen tar hon upp ersättning för diskmedel som säljs i plastflaskor....finns det? Det som slår mig är : hur bli av med soporna? Tja, får nog fundera ett tag till innan jag antar utmaningen!


Ha en bra eftermiddag!

Presentation

Omröstning

Längtar till semestern?
 Ja
 Nej
 Har ingen semester.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stoppa FRA-lagen


Ovido - Quiz & Flashcards