Alla inlägg under januari 2008

Av Ines - 23 januari 2008 21:50

Åh, vad sugen jag blev! Hittade en scrapbookingkurs på Medborgarskolan när jag var på salsa-kurs. Hur kul skulle inte det vara?

Av Ines - 23 januari 2008 21:38

Den här bilden kom som tips på compact living:


Loftsäng Nja, skulle inte våga sova pga höjdskräck!! Skulle nog bara ligga och fundera på när det rasar?Tycker nog inte det "riktigt är så illa ställt" än? Bor i mindre lägenhet nu, men inte trångt. Det räcker för mina behov. Sen att det tillfälligtvis blir trångt...det är som bara att acceptera?

Av Ines - 23 januari 2008 21:34

Kände mig så glad för mina tidiga tider i veckan. Ha, kliver upp mitt i natten och hinner ändå inte mer på hemmaplan. Var helt slut igår så det blev tom siesta en stund på em!! Hade ambitionen att lyssna på en föreläsning men det hoppade jag över. Salsakursen i måndags var rena katastrofen...mina danspartners önskade mig nog dit pepparn växer?

Problemet är väl att det funkar inte att lägga sig samma tid som förut, men börja nästan två timmar tidigare? Tja, i morgon besiktas lägenheten och det blir ju genast ett projekt mindre att bry sig om. Det enda som är kvar är cykeln och en utegrill. Cykeln ska jag ta med vid besiktningen men grillen? Det är inte min så vad gör jag med den? Kan ju inte direkt påstå att jag har överskott av plats efter manövern med skrivbordet?

Dagens roligaste fråga är förfrågan från tjejerna i Sollefteå att springa i deras lag i år igen. Har inte bestämt än och det är ju länge kvar. Nu är det iaf soffan nästa. Tidig uppstigning imorgon!

Av Ines - 23 januari 2008 21:33

Fråga folket! är vänsterpartiets kampanj för en folkomröstning om EU:s nya grundlag.

Fråga folket-kampanjen startade den 18 januari och pågår till och med den sista mars.

Istället för en traditionell namninsamling satsar vi denna gång på videohälsningar till regeringen som vem som helst kan skicka in för publicering på vår kampanjhemsida. När kampanjen avslutats kommer alla hälsningar att skickas vidare till regeringskansliet.

Gå till vår kampanjhemsida för att se alla hälsningar:
www.vansterpartiet.se/fragafolket Contact Info Email: emil.lindahl.persson@vansterpartiet.se Website: http://www.vansterpartiet.se/fragafolket

Av Ines - 20 januari 2008 23:33

Haha, min present av Kerstin kom faktiskt till användning idag!! Att rengöra en torktumlare utan dammvippa? Nä, det måste vara snudd på omöjligt? *LER*

TACK Kerstin! 

Av Ines - 20 januari 2008 23:12

Hur lycklig som helst för att äntligen ha tagit min flytt till vägs ände, lycklig för att jag fixade att baxa ut pappas skrivbord, trots att jag var själv. Då kom det stora vemodet in (oj, blev en sångtext plötsligt). Jag kände mig superledsen över flytten, att lämna min lägenhet och plötsligt kom det upp vad Stefan och Maja sa när jag flyttade in: Den här får du aldrig flytta ifrån!


Nä, hade ju inte tänkt det heller, men nu var det pengarna som styrde. Utan fast tjänst blev det ohållbart med den hyran. Jag hoppas det ger sig när jag lyckas komma iordning i mitt nya hem. När jag känner att lönen räcker till mer än att bara bo...Får väl leva med ledsenheten ett tag. 


Sängen nästa och tidigt upp i morgon! Har jobb på samma ställe i veckan.


God Natt! 

Av Ines - 20 januari 2008 23:12

Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans
mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt
stor och ståtlig.

Hon hade länge misstänkt att de två var något mer
än bara rumskompisar sa hon frågade sin son om det var så att de var mer
än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att
de bara var rumskompisar.




En vecka senare sa Per till Tom:
'Har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit borta ända sen din
mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?' Tom
trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull;


Kära mor, jag säger inte att du 'tog' eller 'inte tog' soppsleven men
det är ett faktum att den har varit borta ända sedan du var här på
middag. Hälsningar Tom.

Några dagar senare fick han svar från sin mor:
Kära Tom, jag säger inte att du 'ligger' eller 'inte ligger' med Per,
men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat
soppsleven för länge sedan. Hälsingar Mor.


Dagens visdomsord : LJUG INTE FÖR MAMMA


Av Ines - 19 januari 2008 23:23

Åh, äntligen börjar jag se ett slut på min flytt! Stötte på patrull idag så det skrek om det. Ett skrivbord modell massivt höll på att knäcka mig fullständigt...Frågan var bara: vad gör jag med det? Ryms det nånstans? Ringde min mamma för att förbereda henne på chocken att nu åker skrivbordet. Men nä, det gick bara inte. Hörde på min son att han blev ledsen och ville ha det kvar. Så nu har jag gjort världens hjälte-insats och baxat över det till mitt lilla förråd. Plats eller inte, det måste gå! Skrivbordet har ett stort affektionsvärde som modell äldre och sonen har fått det av min pappa. Kommer aldrig mer att finnas något skrivbord som är: pappas gamla skrivbord. Så känslan när jag lyckades få in det i förrådet var verkligen: YES!!

Presentation

Omröstning

Längtar till semestern?
 Ja
 Nej
 Har ingen semester.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stoppa FRA-lagen


Ovido - Quiz & Flashcards