Alla inlägg den 9 september 2006

Av Ines - 9 september 2006 23:59

Lördag 9/9-06 Ännu en intensiv dag är på väg mot sitt slut. Blev så himla glad i morse när jag fick kontakt med Christoffer på nätet. Har varit lite fundersam hur de ska klara en vecka själv. Pappa i älgskogen och mamma i Umeå. Men hejsan hoppsan, går tydligen skitbra, mindre bråk och mer i tid till skolan. Det kändes ju kul att höra. Har varit jättetrött, men nog fastnade jag ändå framför nätet igår. Fick ordning på min "gamla" dagbok och redigerade den i tidsföljd. Sen blir det ju ändå "fel" när jag publicerar den på bloggen, känns det som. Om jag börjar på januari och slutar med november, så hamnar ju november först...

Hade bokat en date med Stefan på stan, men han hade tydligen försovit sig. Igen!! Men det hade jag inte räknat så mycket med. Eller rättare sagt, OM vi setts hade han varit upptagen med valarbete. Han bjöd in mig till deras torgmöte idag. Blir lite full i skratt över människor som försöker slänga skit på mig, när det inte funkar för dem. Stefan hade suttit i valstugan till, ja gud vet? två i natt kanske, sen är de fundersamma på varför han inte öppnar samma valstuga klockan tio morgonen efter. Dessutom hoppa på mig, som att det borde ligga på mig att väcka honom?? Eller varför talar man annars om det?? I en ton som att det är mitt problem?? Men som en kompis sa: Va, DITT fel? Du är ju bara hans mamma!! Japp, och han sov inte ens under samma tak som jag i natt för han sov på partilokalen?

Vilken skillnad det är på temperaturen nu! I går uppmanade jag Stefan att ta med sig vinterjackan till valstugan och i kväll kom jag hem med bara jeansjackan på mig.................. Käkat middag med goda vänner på Norrlansoperan. Så vansinnigt gott!!

Ska rasa ihop på soffan nu. Nöjd och lycklig över den här dagen.

God Natt!
2006-sep-09 @ 22:41

Presentation

Omröstning

Längtar till semestern?
 Ja
 Nej
 Har ingen semester.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stoppa FRA-lagen


Ovido - Quiz & Flashcards