Alla inlägg under augusti 2009

Av Ines - 23 augusti 2009 22:24

Hade fått en färdbeskrivning till Skärholmen av min kollega i fredags. Då var jag ju själv fortfarande utan nät....


Målet var att hitta: 




Panduro!


Skulle köpa lite till jobbet men framförallt frossa själv....Njaa, kan ju inte påstå att jag blev så där jätteimponerad? Eller är det helt enkelt så att de har lite av mycket?


Lyckades också med lite möda krånla mig till:


IKEA i Kungens Kurva...med buss, från Skärholmen!


Kändes mest bara jätterörigt...inte alls lika strukturerat som jag är van vid från både Sundsvall och Haparanda. Gick och kände vad saker vägde. Blir ju lite knepigt när man måste tänka på frakten. Var ute efter nåt kul till Johan som fått egen lägenhet nu.


Har ju dessutom drabbats av oväntade extrautgifter så lite trist att dessutom behöva hålla en viss koll på prislappen dessutom.


Men SEDAN kom det stora ÄVENTYRET....Hur tar jag mig smidigast hem härifrån? För egentligen så bor jag ju ganska nära IKEA? Buss till pendeltåget och raka vägen till Södertälje? Utan att passera Stockholms Central?


Råkade hoppa av alldeles för tidigt och blev för en kort stund "lost in space". Fick till slut fråga mig fram för jag hade verkligen ingen aning. Lite irriterande att se spåret OCH tåget, men inte hitta stationen.


Lyckades dessutom med att kliva på pendeln åt fel håll. Men nu är det sängen nästa. Det är jag som öppnar på jobbet i morgon.


God Natt!

Av Ines - 22 augusti 2009 19:58

Vem är jag i Mumindalen? Jag hade nog själv sagt: Lilla My! Men nää, det blev:Ines completed the quiz "Vem är du i Mumindalen?" with the result Mumin.Mumin lever livet till fullo, och betraktar omvärlden med en känsla av förundran inför glädjen i så enkla saker som att plocka vackra stenar och snäckor. Han är naiv oc...h entusiastisk, beredd att tro på vad som helst och synnerligen godlynt. .

Av Ines - 17 augusti 2009 09:12

Har avverkat första helgen i Södertälje ensam. Lite trist att inte ha nätet och kunna kolla vad som händer....eller hur jag ska ta mig till olika platser. Har ägnat stor del av helgen till tvätt. Har haft massor av besök i sommar så det var mycket sängkläder och handdukar. Kärt besvär med andra ord.


Ha en bra dag!


(håll tummarna för att jag har nätet på hemmaplan....)

Av Ines - 16 augusti 2009 21:58

Grattis!



Kerstin 60 år idag.


Åh, vad roligt det hade varit att vara i rätt stad och äta tårta....Men grattis ändå.

Av Ines - 16 augusti 2009 19:28

Kände mig ganska "lost in space" i går kväll. Snurrade runt Astra Zenica och fattade ingentig. Men så, äntligen hittade jag avfarten till Mälarbron!


Lite snöpligt möttes jag av:



Himmel! Vad är det här?


Tydligen en syn jag får vänja mig vid. Broöppning....det är visst vardagsmat här nere.

Av Ines - 13 augusti 2009 19:20

Så förde vi barnens farmor till sista vilan.




Sedan blev det minnesstund på Kaptensgården.



Åh, så sorgligt det är med begravningar.


Men trots morgonens missöde är jag glad att jag var där. Avsked är viktiga.


Vila i frid, kära Inkeri.

Av Ines - 13 augusti 2009 15:23

Jag kommer ALDRIG mer att lita på www.sl.se  när det gäller att planera resor. Ett misstag som i morse kostade mig 2700 kronor!!


Enligt reseplaneraren skulle jag vara på Arlanda strax före halv sju, men jag kom fram fem i sju. Samtidigt med att gaten till Luleå stängde....Inte kul för det var inte som att jag kunde vänta in nästa billiga flyg. En begravning väntar inte på att alla kommit fram som bekant.


Kändes riktigt surt, faktiskt.

Av Ines - 13 augusti 2009 15:18

Med dagens moderna teknik där det till och med funkar att skicka folk till månen. Varför ska det då vara så svårt att göra en flyttöverföring så jag får tillgång till internet igen? Börjar kännas lite trist att inte ha koll på sin mail, blogga, kolla busstider och annat.....


Just nu på lånad dator i Luleå.


Ha en bra dag!

Presentation

Omröstning

Längtar till semestern?
 Ja
 Nej
 Har ingen semester.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stoppa FRA-lagen


Ovido - Quiz & Flashcards